مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدیه

سلام، پسری دادخواست عدم تمکین به دادگاه ارائه داده و دختر گفته مهریه ام را ندهد تمکین نخواهم کرد، پسر مهریه را داده و دلیلی برای عدم تمکین دختر وجود ندارد، اگر دختر باز هم تمکین نکند، در این حالت علاوه بر اینکه نفقه دختر قطع میشود ، 1-پسر میتواند درخواست استرداد هدایا (طلا) بدهد و طلا ها را پس بگیرد؟
2- اگر دختر در دادگاه بگوید که هدایا را فروخته است یا به کسی داده یا دزد برده، دادگاه قبول میکند یا تحقیق انجام میدهد؟
(فاکتور طلاها به نام بنده و در دست خودم میباشد و نوع طلاها کاملا مشخص است )

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودحضوری بایک وکیل مشورت نمایید