مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به کار جانبازی

با سلام من کارمند شرکت مخابرات هستم در سال94 بامدرک دیپلم وبا 28 سال خدمت بازنشست شده ام و سن من هم 58سال است خواستم بدانم ایا طبق قانون میتوانم اعاده بکار شوم ازچه طریقی شکایت کنم دیوان عدالت اداری یا کمیسیون ماده 16 متشکرم ارادتمند
ضمنا کسی هست که وکالت بنده را بعهده بگیرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق بند «چ» ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه «جانبازانی که قبل از تصویب این قانون به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده‌اند، با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می‌توانند به خدمت اعاده و با تکمیل خدمت سی و پنج ساله خود و با رعایت شرایط عمومی به بازنشستگی نائل آیند». بر اساس این بند، شروط اصلی اعاده به خدمت جانبازان 1- عدم استفاده از سنوات ارفاقی (اعم از این که بازنشستگی فرد به صورت پیش از موعد یا عادی انجام شده باشد) 2- سن کمتر از 65 سال است...