مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حکم حجر

همسر من سال 98 شروع به خرید وفروش ماشین کرده و کارهای بسیار عجیبی کرده مثلا 650 میلیون پول گرفته 755 میلیون چک داده وبعد به طرف دوتا ماشین داده و چک خودش هم پس نگرفته رسید هم نگرفته ماشین هم به اسم طرف کرده با چند نفر این کارو کرده و طرف ازش شکایت کرده وتاخیر تادیه خواسته واقرار به گرفتن ماشین هاش هم نمیکنه چون فروخته و ایشون هم رسید نداره وخونه وماشین خودش ومن هم داده وپولی دریافت نکرده وسند به اسم مقابل زده واین کارش باعث شده بدهی میلیاردی بیاره وزندانی شد وخودش اظهار میکنه نمیدونم چطور اینکارارو کردم آیا من میتونم محجوریت ایشون رو بگیرم و قیم ایشون بشم با توجه به اینکه دوتا بچه دارم وزندگی من وخودش وبچه ها به باد داده بتونم فسخ معاملات رو بگیرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دادسرا اعلام محجوریت کنید. به پزشک متخصص ارجاع میشود تا معاینه کند اگر پزشک تشخیص داد در دادسرا امور محجوریت انجام شده و سپس شما درخواست نسب قیم برای وی کنید و خودتان اعلام آمادگی بفرمائید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید