مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو و عدم تعهدات فروشنده

باسلام من 6 ماه پیش حواله خودرو از دختر داییم به قیمت کارخانه خریدم و کل مبلغ رو به حساب فروشنده واریز کردم و قرارداد دستی بین خودمون نوشتیم و فروشنده متعهد شده خودرو به محض آماده شده در نمایندگی به من تحویل بده و معامله به صورت قطعی میباشد. الان فروشنده خودرو رو تحویل نمیده و میگه من پشیمان شدم و بایستی 60 میلیون پول بدی تا خودرو رو بهت تحویل بدم و بنده یک ماه پیش اظهارنامه واسش فرستادم جوابیه نوشته من مبلغ 142 میلیون قرض الحسنه گرفتم و خودرو به شما نفروختم با اینکه من مبایعه نامه با دو تاشاهد و اثر انگشت ازش دارم و تمامی مبلغ رو به حسابش واریز کرده ام و شکایت حقوقی کردم و دستور توقیف موقت خودرو رو گرفتم و خودرو رو هم توقیف کردم الان توجلسه رسیدگی فروشنده حرفشو عوض کرده و به قاضی میگه من سودی تو معامله نکردم و قاضی هم به من میگه باید سود به فروشنده بدی مگر نه معامله باطل میشه آیا قاضی میتونه معامله ای که کل ثمن معامله پرداخت شده و قطعی شده رو به دلیل سود نبردن فروشنده فسخ کنه جای تعجب داره. لطفا راهنماییم کنین با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. قاضی اشتباه گفته است. اگر این جمله را در رای صادره آورده است از رای اعتراض کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید