مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

با سلام
بنده از کسی چک داشتم مبلغ یک میلیون و چهارصد هزار تومن سال71 که برگشت خورده و سال 97 اقدام کردم و رای خسارت تاخیر تادیه از تاريخ سر رسید رو هم گرفتم
در اجرا سال 98 حدودا صدونود میلیون تومن محاسبه شد که حین استعلام بانکی مبلغ دومیلیون و هفتصد هزار تومن توقیف کردم و گرفتم
در دی ماه 1400 خوانده رو جلب کردم و اجرا الان به من می‌گوید که شما اصل مبلغ رو سال 98 گرفتی و دیگر از اون موقع به بعد تاخیر تادیه به شما تعلق نمیگیرد
به طوری که دو ماه پیش برگه ی جلبی که به من داده بودند محاسبه تاخیر تادیه شده بود سیصد وهفتاد میلیون و در برگه جلب قید شده بود
دادورز اجرا می‌گوید که قانون جدید میباشد
آیا صحت دارد؟
آیا این مورد با این اختلاف قیمت صحیح است یا ماده و تبصره ای دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. درست است. وقتی اصل مبلغ پرداخت شود دیگر تاخیر تادیه متوقف میشود