مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

سلام وقت بخیر
من اردیبهشت ماه برای اجرا گذاشتن مهریه ام ک 614 عدد سکه هست وکیل گرفتم
ایشون اول کار گفتن ک 10میلیون ب عنوان حق الوکاله میگرن ک پرداخت کردم
قرار شده بود وقتی کل مهریه دریافت شد
10درصد از مبلغ به عنوان حق الوکاله ب ایشون پرداخت بشه
الان بعد از 10ماه معطل کردن بنده ک اداره ی ثبت دیرجواب و غیره.. بدون اینکه کاری جلو ببرن یا درخواست فرار از دین و توقیف اموال بکنن
تماس گرفتن ک 1میلیارد میگیرم برای شکایت فرار از دین
سوال من اینه ک ایا ایشون میتونن هر دقیقه برا جلو بردن پرونده از من درخواست وجه کنن؟
یا نه باید با همون مبلغ 10میلیون پرونده رو جلو ببرن؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده فرار از دین ارتباطی به پرونده مهریه ندارد و باید قرارداد دیگری با وکیل ببندید ولی حق الوکاله ای که اعلام کردند مبلغ یک میلیارد مبلغ منصفانه ای نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع فرار ازدین پرونده دیگری است . مبلغ ذکر شده بسیار عجیب و غیر قابل باور است.
مجبور نیستید به ایشان وکالت بدهید. وکیل دیگری اختیار کنید