مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای مسکن جدا و دور از خانواده همسرم

در کنار درخواست نفقه آیا میشه درخواست مسکن دور از ساختمان پدر همسرم رو بدم
چون قبلا با خانواده همسرم در آپارتمان پدریش زندگی میکردیم و خیلی مشکلات روحی و بهم ریختگی برامون بوجود اومد و با وجودیکه در یک آپارتمان بودیم اما واحد ما مستقل بود میخوام ببینم دادگاه رای به خواست من میده که مستقل از آپارتمان پدری وی مسکن تهیه کنه ؟یا چون واحد همسرم مستقله به تقاضای من اهمیتی داده نمیشه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نفقه شامل تعیین مسکن متناسب هم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برخی محاکم چنین درخواست را می پذیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.