مشاوره حقوقی رایگان - دعوی تقابل نفقه و مسکن مستقل

سلام
زوجه هستم. دادگاه تمکین در مرحله بدوی بوده و جلسه اول تشکیل شده و وقت نظارت به جهت استعلام نظر پزشکی قانونی برای 1ماه دیگر تعیین شده؛ هیچ رایی صادر نشده.

آیا میتوانم در این مرحله دادخواست تقابل نفقه و مسکن مستقل به دلیل خوف ضرر جانی و شرافتی بدهم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که در پرونده کیفری ضرب و جرح موفق به صدور حکم محکومیت همسرتان شوید هم نسبت به نفقه و هم مسکن مستقل میتوانید اقدام نمایید البته دادخواست الزام به تمکین نیز میبایست رد گردد تا نسبت به دو خواسته دیگر خود اقدام نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دعوای تقابل باید تاپایان اولین جلسه دادرسی اقامه شود والا دعوای تقابل محسوب نمیشودوبادعوای تمکین یکجارسیدگی نمیشه لکن می توانید دعاوی موردنظرتان را مطرح کنید وبااستنادماده103قانون ایین دادرسی مدنی دزخواست کنید که به همان شعبه دادگاه ارجاع شود وتوامان رسیدگی شود نهایتا به دعاوی شما رسیدگی میشود