مشاوره حقوقی رایگان - حکم حل اختلاف وزارت کار

باسلام
من با شخصی قرارداد کاری بستم از تاریخ
تا
مبلغ حقوق ماهانه 28/000/000ریال برای هرماه
که کارفرما موظف به پرداختش در هر سی ام ماه بود که در قرارداد ثبت و تعریف شده که هر یک از ما موظف به وظایف مون در قبال هم دیگر به رعایت قرارداد هستیم و شخص فسخ کننده قرارداد مبلغ ریالی قرارداد تا پایان تاریخ قرارداد رو باید به طرف مقابل پرداخت کنه به عنوان خسارت و ضمانت ایشون کارفرما و من کارگر بعد از 5ماه از گذشت قرارداد به دلیل درخواست حقوق مرخصی های اجباری 34روزه م من رو اخراج کرد و برای کار را هم نداد
در تاریخ 1396/10/30 از پرداخت طلبم برای مرخصی های اجباری و انجام کارم که تعریف شده در قرارداد جلوگیری کرده و باز راهم نداد و به ناچار به وزارت کار ساوجبلاغ کرج شکایت کرده به عنوان پرداخت نکردن ایام مرخصی عیدی و سنوات و مزایا و بازگشت به کار و بیمه که بیمه و سنوات و عیدی رو حکمی بهش ندادن
رای به بازگشت کار من و پرداخت 35/870/000ریال از طرف کارفرما به کارگر محکوم شده من برای دریافت مبلغ و فعالیت کاریم رفتم که باز شونه خالی کرد
ایشون در اعتراض شون نوشته بودن به بازگشت من برای کار کردن و پرداخت مبلغ فوق به بنده رو قبول ندارن
چند روز بعد
امروز وقت رسیدگی تو حل اختلاف وزارت کار بود
رفتم چند نفر صحبت کردن اول یک رسید با درج کردن مبلغ دست خط خودم که من برای مبلغ 720/000تومان داده بودم رو نشون داد که قبلش با یه دست خط دیگه اضافه کرده بود که من کل مبلغ و حق و حقوقم رو گرفتم با دیت خط کس دیگه و امضا کس دیگه ن کارفرما رییس شون گفت این چیه شما رسید دادید و من گفتم من رسید با دسخط خدوم برای مبلغ 720/000 تومان فقط دادم
بعد رییس شون گفت ما تاریخ کار شمارو از 1397/09/30 به تاریخ 1397/11/30 تعییر میدیم و قید میکنیم که بیمه تو رد کنه کارفرما تا بتونی بیمه بیکاری بگیری و چون حکم برگشت بکار داده بودن عیدی و سنوات من قید نشده بود
و گفت نمیتونم مبلغ قید شده در قرارداد به عنوان خسارت بگیرم گفتم چرا گفت ایشون اعلام به کارنکردن تولیدی و بیکاری داره و کار برای شما نداره که برگردی سر کارت که خود کارفرما با دست خط خودش اعتراض به بازگشت کار من داده بود و طلب عیدی و سنوات کردم گفت باز از اول باید طرح عیدی و سنوات شکایت کنم رسیدگی شه
آیا درسته؟؟؟؟
1_(((سوال داشتم اول چطور متن شکایت عیدی سنوات و خسارت به عنوان فسخ ی طرفه قرارداد انجام بدم؟؟؟)))
2_(((از تاریخ اخراجم 1397/09/30تا الان که قید کردن تاریخ اخراجم 1397/11/30 خود رییس قید کرده بابتش برای این دوماه که خودشون درج کردن نباید حقوقم رو از کارفرما طلب کنن)))
خواهشا بزرگواری کنید راهنماییم کنید
پول ندارم وکیل بگیرم
آیا اون رسید دست کاری شده با دو دست خط دستکاری کردن و زیر مطالب خط کشیدن و بستن زیر متن بالا رو بعد امضا من هست مورد تاییده.
و من هیچ خسارتی نمیتونم بگیرم؟؟
ممنونم از همه شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودحضوری بایک وکیل مشورت نمایید