مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام
بنده چند سال پیش مشتری داشتم .. مبلمان.... که مدعی بود تو بورس فعالیت داره و من رو متقاعد کرد سرمایه گذاری کنم. بار اول مبلغ 4ونیم میلیون تومان به حساب ش واریز کردم و بعد از 5ماه مبلغ 20میلیون تومان به حساب م واریز کرد....

به هرکس میگفتم باورش نمیشد
برای دفعه بعد خواستم سرمایم و تا اندازه‌ای که میتونم بیشتر کنم. ایشون میگفت به دلیل اینکه حساباشون دائما چک میشه باید سرمایه گذاری رو بصورت دلار یا سکه انجام بدیم. بجاش یکفقره چک سفید امضا برای ضمانت میده.
کار بجایی رسیده که ما نزدیک به 400میلیون تومن سکه 1میلیونی و دلار سرمایه گذاری کردیم. اما قبلش با چند وکیل که صحبت کردیم گفتند که چک سفید امضا همراه با ورقه سفید امضا بگیرید. ماهم 2فقره چک سفید امضا همراه با 2ورقه سفید امضا گرفتیم
ایشون در طی 2سال نزدیک به 20تا400تا سکه رو به ما برگردونده
الان حداقل سرمایه گذاری سکه هامون نزدیک به 2میلیارد میشه...
ما در مقابل هر آنچه که دادیم 2فقره چک سفید امضا همراه با ورقه سفید امضا داریم.
لطفا بفرمایید الان بعد از برگشت زدن چکهای سفید امضا دراون فرمها یا ورقهای سفید امضا چه باید نوشت؟؟
اکثر دوستان گفتند که ما صددرصد پیروز میشیم

خواستم ببینم دوستان دادراهی چه تحلیلی دارند ؟؟ و درخواست مشورت از همه عزیزان..

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام به هیچ وجه در اوراق سفید امضا چیزی ننویسید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودحضوری بایک وکیل مشورت نمایید