مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت سربازی

باسلام بنده درسال 88 سرباز وظیفه بودم که در منطقه رزمایش از ناحیه پای راست دچار پارگی رباط Acl Mclومینیسک داخلی زانوی راست شدم وکمیسیون پزشکی سپاه فقط پارگی مینیسک رامورد بررسی قرار دند و20درصد ازکار افتادگی حین خدمت به بنده دادندویک میلیون ودویست تومان غرامت دادند وبنده دو مرتبه زانویم راعمل نمودم و درسال 1398متوجه شدم که 2مورد دیگرازرباط Acl mcl رامورد بررسی قرار نداده اندوبعد از10 سال که به کمیسیون134 اعتراض زدم
Acl mcl رامورد بررسی قرار دادند که مورد قبول هم قرار گرفت ولی هیچ گونه مزایایی برای بنده نداشته است خواهشمندم که مراراهنمایی کنید که درزندگی دچار مشکل شده ام

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما حقوقی نیست .از ارگان مربوطه سوال شود