مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی پرداخت

سلام طی حکمی که خواهان آن همسرم میباشد محکوم به پرداخت مبلغی حدود 2/5 میلیون شده ام و با توجه به اینکه عدم توانایی پرداخت آن را دارم و در حکم قیدشده که ظرف 30روز دارایی خود و دلایل عدم پرداخت را اعلام نمایم برای این کار نیز منظورم ثبت دادخواست همین مورد برای من هزینه دارد ؟ چون شنیدم که باید از طریق دفاتر قضایی اقدام کنم که آنهم در ابتدای امر 100هزار تومان میگیرن ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما میبایست با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست اعسار وتقسیط محکوم ثبت نموده و هزینه ان نیز طبق تعرفه خواهد بود

یک وکیل

با همکارم همنظر هستم