مشاوره حقوقی رایگان - توهین صاحبکار

باسلام صاحبکار بنده برای لذت بردن و اثبات قدرت خودش به بنده دائم توهین میکنه و بنده رو مسخره میکنه مثلا بخاطر قد بلندم بهم میگه زرافه و...خواستم بدونم بخاطر موضوعات بالا میشه شکایت کرد و تقاصش چیه؟و میخواستم بدونم با ضبط صداش یا فیلم گرفتن نامحسوس میشه ثابت کرد جرمش رو؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید مجازات توهین جزلی نقدی و مجازات کلمات زشت شلاق است و فیلم به شما کمک می کند

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بعنوان توهین وفحاشی درصورت داشتن مدارک محکمه پسند مثل شهود می توانید شکایت کیفری کنید مجازات درصورت اثبات جزای نقدی است