مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر اصل

سلام وقتتون بخیر من چند سال پیش یک کاغذ دستی صوری برای کسی نوشتم که مثلاً از فلان زمین اینقدر متر مال ایشان بدون شاهد هم بود بعد از مدتی کاغذ اصلی رو ازش گرفتم البته در مدتی که کاغذ دستش بوده کپی برابر اصل کرده به من نگفته الان میخواد با اون کپی از من آماری کنه آیا لحاظ قانونی اون کپی که آورده امضا پسر وخانم خودش رو به عنوان شاهد زیرش زده مورد قبول هست یا نه ومن باید چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون برابر با اصل شده معتبر است....شما باید صوری بودن ان را اثبات نمایید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رشید عنایت تبار

جناب آقای رشید عنایت تبار :

سلام.اگر تنها مدرک وی همین کپی هست و معامله صوری بوده شما باید بگید که اصلا این کپی ارزش قانونی نداره و در جلسه اول دادگاه تقاضای اصل سند را بکنید و انکار کنید .یعنی اعلام کنید که امضا منتسب به من نیست .اگر با شهود و ادله دیگر بودکه اعلام کنید صوری بوده و شما باید شهود و دلایل صوری بودن را ارایه دهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت انکار شما کپی هیچ ارزشی ندارد و قابل استناد نیست.