مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک کپی برابر اصل

با سلام ؛ مدتی پیش من به یک سازمان خصوصی برای استخدام مراجعه کردم در زمان مصاحبه مدارک کپی برابر اصل ( شناسنامه ، کارت ملی ، کارت پایان خدمت و مدرک لیسانس ) را تحویل دادم . می خواستم ببنیم امکان سو استفاده از این مدارک وجود دارد یا خیر و در صورتی که این امکان وجود دارد من باید چه اقدامی انجام دهم ؟

پاسخ ها :

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام
با توجه به اینکه امکان هر اتفاقی وجود دارد، بهتر است درصورت قطع رابطه همکاری و استخدامی طی یک اظهارنامه مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا جهت استخدام باید مدارک هویتی ودانشگاهی خودرا ارائه دهید نگرانی ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از قصد و نیت افراد نمیتوان مطلع بود و هر چیزی امکان پذیر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر امکانی وجود دارد.می توانید آنها را طی اظهار نامه ای مطالبه کنید.