مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام .
بنده یک خانم رو دیدم و بعد از سوار شدن به ماشینش . خواستم درخواست آشنایی بدم اتفاقا رفیقم اسم خانم رو میدونست که پیاده شدم و شیشه خودرو رو زدم وقتی شیشه پایین آمد سوال کردم که فلانی کدومتونین راننده که اشاره کرد منم من عذر خواهی کردم که اشتباه شده و بعد اونا هم با احترام عذر بنده رو قبول کردن .بعد شب اینستا ی خانوم رو پیدا کردم و 3 تا پیام دادم .
1_به اسم خطاب کردم
2_چرا جواب نمیدی
3_ چرا اونجوری صحبت کردی.
بعد فرداش متوجه شدم طرف خاله یکی از دوستامه و فورا از رفیقم عذر خواهی کردم که من اصلا در جریان نبودم فامیل شماست .تمام.
شنبه از فتا تماس گرفتن رفتم دیدم که برادر و خواهر خانم شکایت کردن
البته یه شکایت دیگه داشتن که ما رو به اون شکایت ربط میدادن که از طرف اونا هستیم و مدام میگفتن که شما تو ماشین 4 نفر بودین اسم نفر 4 روم رو بگین ما شکایت رو پس بگیریم ولی در حقیقتم ما 3 نفر بودیم و اصلا در جریان شکایت اینا نیستیم .پلیس فتا هم بعد از بررسی قضیه گفت این آقا ها به پرونده قبلی شما مربوط نمیشه و به شاکی گفت اگه شکایتی دارن از مراحل دیگه پیگیری کنن .و به ما گفت میتونید برید .
از قرار معلوم طرفین دوباره از ما شکایت کردن ولی متن شکایت مشخص نیست فعل حال اما به نظر شما اساتید عزیز بنده چه مجازاتی میتوانم داشته باشم .
و بعدا هم متوجه شدم که خانمی که من قصد آشنایی داشتم مطلقه بوده و یک فرزند هم دارد .
کلی هم واسطه فرستادم سمت خواهر اون خانم اما مدام میگن که اونا 4 نفر بودن .ممنون میشم راهنمایی کنین استرس دارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با وصف شما شما مرتکب جرم مزاحمت علیه بانوان و نوامیس مردم شدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلیس ب شما گفته بروید پس چه مشکلی هست؟؟ اگر هم دوباره شکایت کردند باید ان ادعا را اثبات کنند تا مجازات شما قطعی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن مطلقه باشد مشکلی پیش نمیاد و کسی به جز زن مطلقه نمی تواند شاکی شود.