مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت شاکی

سلام وقتتون بخیر.
چند روز پیش دوستی ک ماشین خودش رو به همسر بنده به عنوان امانت داده بود به علت دعوا با همسرم و لج و لجبازی شکایتی بر علیه همسر بنده صورت گرفت و مامورین برای بردن ماشین اقدام کردن همسر من ک خواست جلوی بردم ماشین رو بگیره متاسفانه همسر من رو هم بازداشت کردن و الان قاضی فرستادنش زندان تهران بزرگ چون سابقه ی سرقت داره.
الان شاکی پشیمون شده و میخواد انصراف بده از شکایت اما چون پرونده باید فرستاده بشه دادسرای یه شهر دیگه چون ک شکایت در شهر پردیس انجام شده اما پرند همسر من رو بازداشت کردن و دادگاه پرند فرستادتش زندان.چون پرونده نیابت خورده بلید منتظر ارسال پرونده به شعبه پردیس باشیم یا میشه انصراف از شکایت رو شاکی با کد شعبه دادگاه پرند تنظیم کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. ابتدا باید پرونده به پردیس ارسال بشود تا

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید رضایت شاکی در دادگاهی که اصل شکایت مطرح شده تسلیم گردد.