مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

سلام، خسته نباشید. ببخشید سه سال پیش یه موتور داشتم که یه نفر از دوستان ازم قرض گرفت واسه چند روز، بعد از 10 روز اومد گفت که پاسگاه موتور رو توقیف کرده و مدارک رو خواست که خودش رو حساب معرفت بره آزادش کنه. بنده هم چون مدارک به نام خودم بود مشکلی ندیدم مدارک رو کامل با کارت ملی باطله خودم تقدیمش کردم. چند روزی گذشت، از نمایشگاه موتور با من تماس گرفتن که واسه انتقال سند تشریف بیارید، یعنی رفیق ما موتور رو فروخته بود و نوش جون کرده بود و متواری شد. از اون سال بنده شکایاتی نظیر (خیانت در امانت_فروش مال غیر) رو از دادسرا کردم ولی هیچی بهم نرسید. حالا اگر به نظر شما راهی هست که به مالم برسم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم، اگر هم راهی نیست، پلاکم رو چطور توقیف کنم؟ چون رفتم دفتر خدمات قضایی واسه شکایت توقیف پلاک اونجا بهم گفتن باید قولنامه فروش داشته باشی. نمیدونم چکار کنم والا

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای توقیف پلاک به راهور و یا پلیس به اضافه ده مراجعه و با استعلام کدملی نسبت به فک پلاک و یا توقیف موتور اقدام کنید. در مورد بحث شکایات قبلی میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا لا ارایه جزییات راهنمایی شوید