مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک موتور سیکلت

با عرض سلام بنده 11 و 12 سال پیش دو عدد موتور سیکیلت خریداری کردم و 1 موتور را از من دزدیدن و یکی دیگر را فروختم و الان هیچ مدرکی از آن دو موتور ندارم در حال حاضر یک موتور چند روز پیش خریداری کردم و اقدام کردم برای تعویض پلاک موتور اما در تعویض پلاک با استعلام اون 2 تا پلاک موتور قبلیم که برای 11 سال پیش بوده مشخص شد حالا می خواهم توقیف اون 2 تا پلاک بگیرم اما هیچ مدرکی ندارم از طرف دفتر خدمات قضایی اقدام کردم گفتن که چون هیچ مدرکی از اون 2 تا پلاک نداری نمیتونی اقدام کنی.حال من نمیدونم باید چطوری توقیف اون 2 تا پلاک بگیرم.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نسبت به اخذ المثنی مدارک از طریق راهور اقدام نمایید سپس دادخواست های جداگانه مناسب بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است و نکاتی از قلم افتاده است که بدون وجود آنها سخت می‌توان نظر قطعی داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا پاسخ داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبایعه‌نامه فروش داشته باشید یا