مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار

با سلام. بنده زندانی محکوم به حبس مواد مخدر هستم و قبل از اینکه زندانی شوم به یه نفر بابت معامله مواد چک دادم طرف چکم را برگشت زد منم تا الان مدت 4ساله زندانم که طرف مقابل ماه قبل چک برگشتی را برای وصول به وکیل داده و طرح شکایت کرده پرونده از شورای حل اختلاف به قاضی حکم ارجاع شد میخواستم بدونم اگه تقاضای اعسار بدم با شرایط زندانی بودنم قاضی قبول میکنه؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، اگر ما ل و اموال برای توقیف نداشته باشید اعسار شما پذیرفته خواهد شد.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام با بررسی شرایط مالی شما اعسار رد یا قبول می شود