مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

با سلام و خسته نباشید
ضامن شدن برای تنظیم سند خودرو در دادگاه آیا مشکلی برای ضامن ایجاد می کنند ؟ چون مالک خودرو قبلی برای تنظیم سند نمی آید و پول خودرو را نیز عودت نمی دهد و مالک فعلی شکایت کرده و به دادگاه نیز مراجعه نمی کنند دادگاه برای تنظیم سند غایبی یک ضامن کارمند خواسته آیا اگر ضامن بشوم مشکلی برای من ایجاد میشود یا نه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه حکم غیابی بوده و مطابق تشریفات قانونایین دادرسی در امور مدنی در احکام غیابی بایستی ضامن معرفی شود و ضمانت از این بابت است که اگر خواهان پرونده به ناحق طرح دعوا نموده باشد و در آینده اثبات گردد ضامن وظیفه پرداخت خسارات طرف مقابل را خواهد داشت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است در آینده دچار مشکل بشوید و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خواهان ب تعهدات خود عمل نکند ضامن مسئولیت دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهر حال ضامن شدن یعنی اگر موردی پیش اید شما مسولید