مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلای عروسی

با سلام

من سال 94 عقد کردم و سال 96 عروسی، در طی مراسم عروسی مقدار طلا از سمت خانواده همسرم به من داده شد، الان حدود یک ماه است که جدا شده ام با بذل کلیه حقوق و مهریه، پدر همسرم در خواست استرداد طلاها را دارند چون فاکتور به نام ایشان است، ایا با توجه به اینکه بنده طلاها را فروختم امکان استرداد از سمت ایشان وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به این که طلاها هبه تلقی می گردد و با خروج آن ارتصرف شما قابل استرداد نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پدر ایشان امکان استرداد طلا ها را ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت موجود نبودن عین امکان رجوع نمی باشد

یک وکیل :

سلام و ادب . بستگی به دفاعیات شما در جلسه رسیدگی دارد حتما دادخواست را به یک وکیل ارائه کنید تا برای جلسه رسیدگی شما را راهنمایی یا لایحه تنظیم نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایطی خاص امکان مطالبه و استرداد طلاها وجود ندارد البته اگر ...

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر آن طلاها هبه باشد بعلت انتقال قابل استرداد نیست ولی اگر بعنوان امانت باشد آری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موجود نباشد نمیتوانند استرداد را بخواهند