مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پروانه چاه برای 5000هزار متر زمین مزروعی

باسلام خدمت همه شما بزرگواران
مقدار2800مترزمین مزروعی دارم که سهم آب رانخریدم ،ولی درسال 1390درخواست چاه کشاورزی دادم اموراب ،فراخوان کردند،سال 1399تماس گرفتنند،هزینه ،تشکیل پرونده وکارشناس آمدزمین رابازدید اعلام کردنندزمین درحریم ضرری مباشد ،واعلام کرده ونوشته باتوجه به موقعییت جعرافیازی منطقه وکوهستانی بودن ،مبادرت به چاه دستی 012 مترو15متر درصورتی که درهرثانیه 3الی 4لیتربرداشت نماید،وبعدازحفرمبایستی باردیدشود ،(نظریه کارشناس) بعدپرونده بنده رابایگانی کردند.لطفا ازچه طریقی میتوانم مجوزبگیرم صمنامنطقه 7هکتاروبالادستی بنده 1700 فاصله باچشمه دارم وچشمه پایین دست ‌‌که مسطح تا340مترفاصله دا رم وشخص دیگری چاه ندارند تشکرمیکنم که راه چاره ای بهم بگید باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق جهاد و اداره آب پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر موضوع شما ابتدا باید در کمیسیون آبهای زیرزمینی اداره آب منطقه‌ای مطرح و در صورت عدم موفقیت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید