مشاوره حقوقی رایگان - دیه از کار افتادگی عصب شصت دست

سلام. من اپراتور دستگاه تزریق هستم و عصب انگشت شصت چپ آسیب دیده و حس نداره و جراحی کردم حدود یک ماه است می خاستم بدونم دیه انگشتم چقدر است و باید از خود کارخانه شکایت کنم .چون بیمه تکمیلی هستم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه توسط پزشکی قانونی و کمیسیون پزشکی تعیین میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید میزان آسیب را پزشکی قانونی مشخص کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با شکایت خود و تنظیم نمایید درصد دیه صدمات وارده توسط پزشکی قانونی تعیین گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما بیمه تکمیلی داشته باشید
می توانید هزینه درمان را از بیمه دریافت نمایید . و برای مطالبه دیه باید اثبات نمایید که آسیب ناشی از کار بوده است و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد