مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن دختر مطلقه از خانه توسط پدر با فروختن خانه

سلام من مطلقه ام پدرم یکی از خونه هاشو داده که من نشستم و میگن از لحاظ قانونی حق انداختن بیرون من راندارد ولی هرروز میگه خونه رو میفروشم میندازمت بیرون . ایا باشکایت میشه یه نامه ای چیزی گرفت که پدر نتونه با فروش خانه منو بندازه بیرون . پدرم زن دارد و زنش یاد میدهد .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فروش ملک از حقوق پدر شما است ونمیتوانید مانعی ایجاد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه دختر مطلقه نمیتواند ادعایی در مورد پرداخت نفقه توسط پدر خود داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پدر میتواند خانه خود را بفروشد
ولی اگر پدر متمکن باشد مکلف است که نفقه فرزند خود را بدهد ولی بهتر است که با گفتگو مشکل را حل نمایید