مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن از خانه توسط مادر

سلام من 15 ساله هستم پدرم زندان هست و مادرم قصد داره من رو از منزل بیرون کنه جایی هم ندارم برم و چندین بار منو از منزل بیرون کرده اگر با اورژانس اجتماعی تماس بگیرم من رو به بهزیستی میبرن که بتونم آنجا زندگی کنم؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

یکی از مصادیق نفقه منزل است برای این موضوع به دادگاه خانواده مراجعه کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید چون به سن بلوغ نرسیده اید در همان خانه بمانید وحق شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اورژانس اجتماعی با مشاوره های بالینی به شما کمک خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید ، ایشان نمی توانند شما را از منزل بیرون کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، حضانت و نگهداری از فرزندان تکلیف و از وظایف والدین میباشد
و با توجه به سن کم شما ،
مطلقا مادر نمیتواند شما را از خانه بیرون کند
در صورتی که مادر شما را از خانه بیرون نماید به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شرایط و اوضاع و احوال شما دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با اورژانس اجتماعی 123 تماس حاصل فرمایید ،

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر منزل به نام پدر شما می باشد ایشان حق چنین کاری را ندارد زمان فقه و حضانت شما بر عهده پدر می باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زمانی که قصد بیرون کردن شما را دارد با پلیس 110تماس بگیرید تا صورت جلسه شود.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با توجه به اینکه بالغ گردیده اید این موضوع بعید است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اورژانس اجتماعی123تماس بگیرید با مادر شما صحبت میشود و موضوع بررسی میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی و 110 تماس بگیرید نگهداری از فرزندان وظیفه و تکلیف والدین می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باسلام
بله با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید