مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک و فوت موجر

سلام من 3 سال پیش خانه ای اجاره کردم و اجاره نامه در دفتر املاک تنظیم شداما از سال های بعدبا توافق بنده و موجر قرارداد بصورت دستی و بدون رفتن به املاک تمدید میشد .امسال مبلغ رهن و اجاره بصورت تلفنی و بدون نوشتن قرارداد بصورت توافقی تمدید شد . 2 ماه پیش من خانه ای خریدم و به مالک اعلام کردم که میخواهم تخلیه کنم اما متاسفانه هفته قبل از تخلیه بنده موجر فوت کردن و ورثه ایشان دادن دادن پول پیش را منوط به اجاره دادن خانه کردن . سوال بنده این است که الان من با اینکه 2 ماه پیش اعلام کردم و الان خانه را تخلیه کردم و به پول پیش خانه ام نیاز دارم و نمیتوانم تا اجاره رفتن خانه صبر کنم تکلیف چیست ؟ تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

عبدالرحیم مرادی

عبدالرحیم مرادی :

استان :

سلام شما می توانید دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه را به دادگاه بدهید ولی پروسه رسیدگی زمان بر خواهد بود بهتر است طرف را به زبان بگیری