مشاوره حقوقی رایگان - صاحب خانه فوت کرده

باسلام
صاحب خانه بنده به رحمت خدا رفته و الان پسر بزرگش که درزمان زنده بودنش وکیل پدر بوده ازما خواسته تا اجاره را به حساب پدر نریزیم وبه حساب خودش بریزیم درحالی که شماره حساب قولنامه برای پدرش بوده ومیگوید اگراجاره به حساب پدر واریز بشه دیگه بهش دسترسی ندارن
من الان چیکار کنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود احتیاط کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به حساب پدر بریزید یا اگر میخواهید به حساب می دیگری بریزید حتما تمامی وراث مکتوب رضایت بدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید اجاره بها را به حساب تمام وراث واریز کنید یا با توافق وراث به حسابی که آنها اعلام می کنند واریز کنید.
اگر بدون اجازه سایر وراث به حساب می از آنها واریز کنید ممکن است بقیه وراث شکایت کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با فوت وکالت منتفی است . بهتر است مبلغ را به حساب پدر بریزید و یا در خساب یکی از ورثه اما با رضایت کتبی از بقیه وراث

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا از تمامی وراث موافقتنامه مبنی بر واریز به حساب شماره .... اخذ نمایید و سپس واریز نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت ایشان با فوت پدر باطل است بهتر است گواهی انحصار وراثت بگیرند و همه وراث به قائم‌مقامی مورث خود شماره حسابی برای واریز اجاره بها مشخص کنند و در قرارداد ذکر شود و امضا همگی و شهود تا بعدا مساله ساز نشود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وکالت‌نامه ایشان منتفی شده است و بهتر است با رضایت تمامی وراث مبالغ را به حساب معرفی شده از جانب آنان واریز نمایید و این رضایت بهتر است مکتوب و در بنگاه باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه حصر وراثت را بگیرید و کرایه به تک تک وراث داده شود