مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر آسانسور به عهده مالک یا مستاجر

من سه سال در آپارتمان مستاجر هستم دایور آسانسور خراب شده که باید تعویض شود آیا هزینه تعویض یا تعمیر آن به مستاجر است یا مالک

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

آسانسور جزمشاعات وبرعهده تمام مالکین است.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر جزو هزینه های نگهداری محسوب شود برعهده مستاجر و اگر جزو هزینه های اساسی است برعهده مالک می باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

تعمیر لوازم مصرفی بغهده مستاجر آست اما درایو چون جزءلوازم اساسی آسانسور است بعهده مالک می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق قانون تملک اپارتمان ها خرج کرد و هزینه های مصرفی جزیی با مستاجرین و هزینه های کلی با مالکین است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هزینه به عهده مالک،موجر می باشد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام هزینه های تعمیرات کلی و هزینه های عمرانی ساختمان بر عهده ی موجر است