مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام و خسته نباشید. پدر من فوت شده است. پدرم از زن دومش سه فرزند داشت که یک دانگ خانه به این زن دوم داده بود. زن دوم پدرم از شوهر قبلی خود پنج فرزند داشت. همچنین زن دوم پدرم قبل از پدرم فوت شد. حالا سوال من این است که از این یک دانگ خانه ایا ارثی به این پنج فرزند زن دوم پدرم میرسد یا نه ؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. یک دانگ که پدرتان به نام همسر دومش نموده بین همه شما تقسیم میشود. یک چهارم آن زمان فوت همسر دوم به پدرتان ارث میرسیده که اکنون بین وراث پدر تقسیم میشود و سه چهارم آن بین 5 فرزند از شوهر قبلی و 3 فرزند از پدر شما تقسیم می گردد.

پرسشگر :

تشکر بابت وقتی که گذاشتید.

یک وکیل

خواهش می کنم