مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن دیه

سلام، وقت بخیر
در تاریخ 28 بهمن نودو هفت در هنگام عبور از خیابان (از روی خط کشی عابر پیاده) یک ماشین از سمت راست وسیله نقلیه جلویی سبقت گرفت و متوجه حضور من نشد و متاسفانه با من برخورد کرد.
حدود یک هفته در بیمارستان بستری شدم، دچار زخم و شکستگی نشدم ولی از ناحیه دنده ها و استخوان ساکروم دچار درد بسیار شدیدی هستم.
نشستن و برخاستن، راه رفتن و دولا شدن برام دردناک هستش و حتی در حالت درازکش با درد بسیار شدیدی می‌تونم به پهلو بچرخم.
خواستم ببینم دیه ای به من تعلق می‌گیرد !؟
با تشکر.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،اینکه یک هفته در بیمارستان بستری شدی این حکایت از آسیب جدی شما دارد، پزشکی قانونی بعد از معاینه شما درصد دیه را مشخص خواهد کرد