مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی دسته چک

سلام بنده دو سال پیش دسته چک و مدارک شناساییم را گم کردم
برای دسته چک از بانک نامه گرفتم و با گزارش کلانتری بردم دادگاه و حکم عدم پرداخت گرفتم
بعد از مدتی چک هام شروع به برگشت خوردن کرد و من هم اطلاع نداشتم که باید آنها را ابطال کنم.
حالا بعد از دو سال با مدارکم از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست ابطال دادم.اما قبول نکردند خواستم بدونم چه کار دیگه ای باید بکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید درخواست شکایت مبنی سرقت دسته چک و در صورتی که امضای شما در چکها جعل گردیده است ادعای جعل نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان ابطال اوراق چک وجود نخواهد داشت مگر ...
ابتدا باید در دادگاه شکایت سرقت دسته چک را اقامه و سرقت اثبات بشود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص سرقت و جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید