مشاوره حقوقی رایگان - دسته چک مفقودی

باسلام و خسته نباشید اگر شخصی دسته چکش را گم کند اما به خیال اینکه چکها امضا ندارن و کسی نمیتواند کاری کند پیگیر آن نشود و هیچ اعلام مفقودی هم نکند و بعد از چند سال برای کار بانکی به بانک مراجعه و متوجه شود بیست برگ چک برگشتی دارد چگونه میتواند اثبات کند که در آن زمان دسته چکش را گم کرده و الان از نظر قانونی چه مشکلاتی ممکن است پیش رویش باشد ؟؟؟ و اینکه این شخص الان مبلغ 200میلیون هم سهم الارث پدریش را گرفته و میخواهد خانه ای بخرد ممکن است به خاطر این چکها نتواند سندی را بنام خودش ثبت کند یا خیر ؟؟؟ با تشکر از لطف و زحمت شما بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

نسبت به چکها اقدام وشکایت کنید امضا کننده مرتکب جعل شده است بله اگر جعل چکهاثابت نشود دارنده میتواند اموال شمارا توقیف کند

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سند میتواند بگیرد ولی بابت چکها بعد از 3سال از برگشت اگر پرونده در دادگاه تشکیل نشود میتوان رفع سوء اثر کرد