مشاوره حقوقی رایگان - کیفر خواست صادر شده در نزاع دسته جمعی

سلام وقتتون به خیر
همسایه ی ما با خانمش و خواهر خانمش ریختن سر همسرم با تی و فحاشی لباسش رو پاره کردن و گوشیش رو شکستن شروع کننده ی دعوا هم اونا بودن ما شکایت کردیم و متهم شدن اونا از همسر بنده به دروغ شکایت کردن و با وجود فیلم دوربین و گوشی و عکسهای پرینتی و شاهد بازپرس برای همسر بنده کیفرخواست صادر کرده ولی ابلاغ نشده و تو روند کار پرونده قرار گرفته و دو هفته از صدورش گذشته سوال بنده اینه که به این کیفرخواست میشه اعتراض کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر امکان اعتراض وجود ندارد.
با ارائه مدارک در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار جلب به دادرسی قابل اعتراض نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مهلت قانونی باقی مانده لایحه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر قابل اعتراض نیست همسر شما فقط باید در جلسه دادگاه حاضر و از خود دفاع کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی قابل اعتراض نیست

شما باید در دادگاه ، با تنظیم لایحه دفاعیه ، دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در دادگاه باید دفاعیات خود را مطرح کنند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مهلت قانونی باقی مانده لایحه ارسال کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. کیفرخواست قابل اعتراض نیست.
در دادگاه از خود دفاع کنند.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در صورت صدور کیفرخواست خواست ؛ حتما با کمک وکیل در دادگاه حاضر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از نظر باشید که این مورد قابل اعتراض نمی باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اعتراض که کیفرخواست خیر.دردادگاه فرصت دفاع دارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام پرونده به دادگاه می رود و انجا از خود دفاع کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

لایحه دفاعیه ای به شعبه ارسال و دلایل و دفاع خود را بنویسید و اشاره به عدم ابلاغ نیز بنمایید. جهت تنظیم لایحه تخصصی از طریق مشاوره ارتباط برقرار نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر، شما باید در دادگاه از خودتان دفاع کنید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
خیر
مجددا جلسه رسیدگی میزارن دفاع کنید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام پرونده بعد از صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری 2 جهت رسیدگی و تعیین مجازات ارسال میشه شما می‌توانید در این مرحله با اخذ وکیل و مطالعه پرونده توسط ایشان از شما دفاع نماید و یا لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم نماید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام .خیر به کیفرخواست نمیشه اعتراض کرد ولیکن در دادگاه کیفری 2 میتونید از خودتون با اخذ وکیل دادگستری دفاع کنید و رای صادره هم قابل تجدیدنظره

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید در دادگاه ازخود در مقابل اتهامات دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به کیفرخواست صادر شده از جانب مقام رسیدگی کننده نمیتوان اعتراضی را صورت داد. شما می‌توانید از طریق دادگاه، ادامه فرآیند دادرسی را پیگیری کنید و در آنجا اقدامات مربوطه را به انجام برسانید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام همسر شما باید در جلسه حاضر واز خود دفاع کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

خیر کیفرخواستی که برای شخصی صادر شده است، نمی‌توانید اعتراض کنید. .
لازم به ذکر است که در این مورد، اگر شما شاهدی برای رفتارهای نادرست همسایه‌هایتان هستید، بهتر است که از این شواهد استفاده کنید و آن‌ها را به دادگاه ارائه دهید.