مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

ببخشید چند روز بعد از صدور کیفرخواست نتیجه به من اعلام میشه.
تاریخ 4 شهریور کیفرخواست صادر شده.
تا امروز که 18 شهریوره چیزی ابلاغ نشده.
حضوری باید برم دادگاه؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید صبر کنید تا پرونده به دادگاه ذیصلاح ارسال شود ومراتب به شما ابلاغ گردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

خیر ابلاغیه شرکت در جلسه رسیدگی ابلاغ خواهد شد

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام پرونده به شعبه دادگاه که ارجاع شود به شما ابلاغ می گردد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام در صورت ابلاغیه شما باید در دادگاه حاضر باشید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

پرونده به دادگاه ارجاع شد وقت رسیدگی به شما ابلاغ می شود.

سارا ترابی

سرکار خانم سارا ترابی :

سلام معمولا تا آخر ماه بعلت آمار آراء ابلاغ میشه اگر تا یکم ابلاغ نشد مراجعه به شعبه کنید

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
این روند بستگی به شعبه ارجاع شده و تراکم پرونده های ارجاعی دارد و زمان‌مشخصی رعایت نمیشود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرونده رفته دادگاه و جلسه رسیدگی بشما ابلاغ میشود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

پرونده به دادگاه می‌رود و وقت جلسه رسیدگی به شما ابلاغ می شود

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما،‌ بايست در انتظار ابلاغ روز رسيدگي باشید. در این مدت از طريق وکلای متخصص در امور کیفری نقشه راه و پروتکل دفاعي خود را بررسی و اقدام فرمایید. موفق باشید این دوره فرصتی طلایی برای متهم است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بعد از صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه می‌ره و تعیین شعبه میشه چون
اواخر ماه شعب شلوغنداول ماه ارجاع هاراانجام میدم
حوصله کنید
از طریق سامانه عدلیران قسمت اطلاع رسانی پرونده برای اشخاص حقیقی پیگیری کنید
نهایتاً مراجعه حضوری توصیه میشه

محبوبه  ملكي فر

محبوبه ملكي فر :

سلام. خیر منتظر بمانید پرونده به دادگاه ارجاع شود و با پیامک مطلع خواهید شد.

مریم عالیدایی احمدی

سرکار خانم مریم عالیدایی احمدی :

سلام
ابتدا سامانه عدل ایران چک و سپس پیگیری حضوری کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام پرونده به دادگاه ارجاع شد وقت رسیدگی به شما ابلاغ می شود.