مشاوره حقوقی رایگان - امکان درخواست مجدد اعسار ازهزینه دادرسی

باسلام من درخواست اعساراز هزینه دادرسی به مبلغ23میلبون دادم اما بعلت 15دقیقه تاخیرشهود دربدوی ردشد وتجدیدنظر هم بهمانصورت تاییدکردوحالا قطعی شده ایا می توانم مجدددرخواست دهم .اگرامکان دارد به کجا مراجعه ودرخواست نمایم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اقدام کنید ممکن است
اما بدون وکیل ممکن است مجدد مشکل ایجاد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید اما می‌بایست یک مدتی بگذرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید مجدداً دادخواست اعسار مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می‌توانید مجدد درخواست اعسار دهید از طریق دفتر خدمات قضایی بعد از مدتی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مجدد می توانید دادخواست اعسار بدهید .
توجه داشته باشید با توجه به اینکه اعسار شما رد شده محکوم له می تواند حکم جلب شما را بگیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست خود را مسترد کنید بعد مجددا دادخواست بدهید