مشاوره حقوقی رایگان - محاکمه حضوری و غیابی

با سلام آیا دادگاه بدون اینکه خوانده را محاکمه بکند و پرسی از وی نموده باشد و برای توافق به طرفین دعوا وقت داده باشد که آشتی کنند بدون اینکه مجداً آنها را احضار کند به استناد همان مهلت داده شده بدون حضور بعدی در دادگاه و سوال و جواب از خوانده میتواند حکم حضوری به محکومیت خوانده دهد ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

درصورتی که شما در جلسه اول دادرسی حاضر بوده باشید و دادگاه جهت صدور رای تشکیل جلسه دادرسی را ضروری تشخیص ندهد اقدام به صدور رای خواهد نمود و رای حضوری خواهد بود

یک وکیل

با سلام بله اگر دادگاه تشخیص داده باشد نیاز به حضور نیست می تواند رای دهد.

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام. مشخص نکردید که آیا دادخواست و وقت رسیدگی به شما ابلاغ شده است و نحوه ابلاغ به چه شکل صورت گرفته است. در صورتی که ابلاغ به صورت واقعی (یعنی به شخص شما تحویل شده باشد) عدم حضور شما مانع رسیدگی نیست و رای صادره حضوری خواهد بود.