مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی دادگاه متاسفانه حضوری ابلاغ شده

با سلام. احتراما بنده در دادگاه شهرم برج 3 امسال با اینکه هیچ وقت در دادگاه حاضر نشدم بدلیل پیامک سیستم ثنا روی سیم کارتی که به پوز بانکی وصل بود و تا قبل از تاریخ 18 مرداد هم اصلا وارد سیستم ثنا نشده یا از دفاتر توی شهر هم به این سیستم وصل نشدم متاسفانه قاضی بنده را محکوم و حکم حضوری به بنده ابلاغ کردن که بعد از دوماه و نیم از تاریخ رای قطعی با بسته شدن حساب این موضوع رو فهمیدم الان وقت اعتراض و تجدید نظر گذشته قاضی هم میگه وقتی رای حضوری داده شده پس صد در صد وارد سیستم ثنا شده و مشاهده کردی هرچه گفتم اصلا وارد سیستم نشده یا گوشی هم پیش شخص دیگه نبوده قاضی قبول نکردن لفا میشه راهنمایی بفرمایید چجور ثابت کنم که اصلا وارد سیستم نشدم درصورتیکه سیستم هم که پرینت گرفتم نوشته برج 12 سال 99 رای اولیه مشاهده شده.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در درجه اول به شعبه مربوطه رفته و از مدیر بخواهید تا استعلام مشاهدات ثنا شما را چک کند و از ان پرینت بگیرید اما به طور کلی با توجه به اینکه زمان منقضی سده این کار بی فایده است چون مهلت اعتراض گذشته و بهتر است شماره موبایل ثنا خود را تغییر دهید تا در آینده چنین مشکلی پیش نیاید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام وقتی در سامانه زده که رای مشاهده شده پس رای به شما ابلاغ شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغ در سامانه ثنا ابلاغ واقعی محسوب می شود