مشاوره حقوقی رایگان - محل تشکیل دادگاه

با سلام
چنانچه زن منزل شوهر خود را بدون اجازه ترک و به شهرستان دیگری رفته و در آنجا اقامت کند. بعد از ارائه دادخواست تمکین توسط شوهر آیا جلسات دادگاه مربوطه در شهرستان محل اقامت زن تشکیل می شود؟ ضمنا محل عقد ازدواج در شهرستان محل اقامت زن بوده است...باتشکر واحترام

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادگاه صالح دعوای الزام به تمکین ، دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ( زن ) است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله محل سکونت زوجه صالح به رسیدگی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دادگاه در محل اقامت قبلی شما تشکیل میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثنا داشته باشید واگر آدرس محل زندگی پدر و خانواده را اعلام در آنجا ساکن باشید در حال حاضر در دادگاه آن محل صلاحیت رسیدگی به بحث تمکین را خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه محل اقامت زوجه صلاحیت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادگاه صالح ، دادگاه محل
اقامت زوجه است