مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام مدت یک سال هست که همسرم و دخترم بعد از گرفتن رهن منزل و کلیه لوازم منزل من رو ترک کرده و منزل جداگانه گرفتند به شرط این که از دخترم که 9 سالشه مواظبت کنه و ایشون درخواست نفقه و طلاق و مهریه کردند که بعد از جلسات دادگاه و کارشناسی بنده محکوم شدم به پرداخت نفقه خانم و دخترم که بعد از ان هر ماه بصورت واریزی یا نقدی پرداخت کردم تا این که دادگاه حکم طلاق به درخواست همسرم رو صادر کرد در این بین که ابلاغیه اومد من تصادف کردم و نتوانستم به محضر بروم و دادگاه غیابا طلاق رو صادر کرد و حضانت کودک هم به مادرش داده شد حالا همسرم مرتبا من رو تهدید میکنه که میام دخترتو میزارم خونه بابات و میرم و باید کرایه خونه من رو بدی و میرم دادگاه حق شیرم رو ازت میگرم. مهریمو پیگیری میکنم و از این جور تهدیدها سوالم اینه که چون ایشون طلاق غیابی گرفته ایا مهریه بهش تعلغ میگیره و ایا با شرایط فعلی من که خونه نشین هستم و تا شش ماه استراحت پزشکی دارم و نمیتوانم کار کنم ایا دادگاه چه رای صادر میکنه لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله به ایشان مهریه تعلق میگیره وطلاق ربطی به دعوای مهریه ندارد
شماهم میتواند دعوای اعسار مطرح کنید تادادگاه تقسیط کند