مشاوره حقوقی رایگان - تغيير شغل سرقفلی

سلام
سال ٨٧ پدرم مغازه سرقفلي رو خريداري كرده و باشغل لوازم خانگي و بدليل كهولت سن توانايي اداره اين شغل را ندارد مالك هم مبلغ زيادي رو براي رضايت طلب كرده ميخواستم بدونم تغيير شغل براي سرقفلي از طريق دادگاه امكان پذير است يا حداقل حق مالكانه عادلانه را راي دهند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق مالکانه در قانون تعریف نشده و توافق بین مالک و مستاجر است دادگاه به این مساله رای نمی دهد