مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم و ماده 477

سلام من رو به جرم معاونت در حمل مواد دستگیر کردند یکسال حبس کشیدم بعد سند آزادشدم وبعد یک هفته بهم پانزده سال حکم دادن اعتراض زدم قبول نشد...دادگاه خواسته بودو همجرمم گفت نمیخواد بری وکیل ماده477رومیزنه و داشتن کاراشون میکردن که هم جرمم رو سرایست بازرسی گرفتن...برای من پیامی اومد پرونده شما به اجرای احکام زندان...تحویل داده شد درصورت نیاز به حضور ابلاغ میگردد الان من باید چیکار کنم برم زندان یانه...اگه ماده 477 قبول بشه و وکیل توقف حکم بزنه تا تکلیف حکم مشخص بشه نیازی نیست برم یانه برم زندان. توروخدا راهنماییم کنین این وکیل ما روزی یه حرف میزنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعمال ماده477مانع اجرای حکم نیست مگر اینکه قبولی اعاده دادرسی ویژه شما صادر شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به میزان احتمال قبولی اعاده دادرسی دارد که ضعیف است