مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار وصیتنامه

سلام وخسته نباشید بنده یه خانوم 50ساله هستم پدرم درسال 48 یک وصیتنامه دستنوشته تنظیم کرده بعد از این وصیتنامه 4فرزند دیگر هم بدنیا امده ما خانواده 13خواهر وبرادریم من و3برادر دیگرم بعد وصیتنامه پدرم بدنیا امدیم پدرم درسال 80فوت کردند در این وصیتنامه قید شده که پدرم هرانچه که داشته به دوپسرش داده حال برادرانم میگویند طبق وصیتنامه پدر شما ارثی نمیبرید سوال من این است ایا این وصیتنامه وجهی قانونی دارد وباطل نیست ویا اینکه میتوان طبق این مدرک برادرم عمل کند
سپاس گزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به صورت وصیت باشد فقط تا یک سوم نافذ است ولی اگر به انها صلح کرده قضیه فرق میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما بعد از تنظیم وصیت نامه بدنیا امده اید .و ان وصیت نامه بیشتر از ثلث اموال باشد معتبر نیست . مگر اینکه در قالب عقود دیگری از جمله هبه و یا صلح و یا بیع باشد. اگر باز هم سوالی دارید از طریق پنل کاربری تماس بگیرید و درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وصیت تا یک سوم اموال نافذ است و شما نسبت به دو سوم ارث می برید آنهم اگر وصیتنامه واقعا وجود داشته باشد.