مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارکینگ

با سلام
من مالک یک واحد 4 طبقه در تهران هستم که 3 پارک خودرو دارد که همه به اندازه 4.50 در 2.40 اندازه پارکینگ داریم واحد من در سمتی هست که پشتم یکی از واحد های دیگه پارک میکنه یکی از واحد ها یک و نیم متر جلوتر پارک میکنه و عملا فضای 6 در 2.50 رو اشغال میکنه و پشت پارکینگش وسایل شخصی مثل کمد و مبل میزاره و پارکینگ دیگه علاوه بر پارک خودروی خودش 3 تا موتور و یک دوچرخه پارک میکنه که یک موتور مال خودشه و 2 تا موتور و یک دوچرخه مال واحد دیگست که اون یکی اصلا در پارکینگ حقی ندارد کلا طوری شده که امکان پارک خودروی خودم وجود نداره و متاسفانه واحد های دیگه با هم همدست شدن و اجازه پارک رو نمیدن
با توجه به اینکه یک واحد به جای استفاده از 2.40 در 4.50 مدت هاست 2.50 در 6 متر و اشغال کرده و واحد دیگری هم همچنین و حتی گاهی روی رمپ و در ورودی به نوبی واحد های دیگه پارک میکنن و عکس گرفتم آیا این تصرف عدوانی میشود ؟ حکمش چیه ؟ ایا میتونم تقاضای خسارت کنم ؟ آیا با عکس ها و فیلم هایی که گرفتم میشه اثبات کرد ؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بله موضوع ایجاد مزاحمت و تصرف عدوانی است و با انحام معاینه محل توسط کارشناس قابل اثبات است