مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارکینگ

سلام همسایه مالک 3 واحد و 2پارکینگ است.دو واحد رو همراه با پارگینگ اجاره داره و قصد داره ماشین خودش رو در حیاط پارک کنه از اونجا که دو واحد دیگه مستاجر ایشون هستن هیچ مداخله و همکاری با بنده نمی‌کنند و باعث شده ایشون در تمام امور تنهایی تصمیم بگیره و همواره برایم ایجاد مزاحمت کنه چطور میتونم ازشون شکایت کنم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تصمیم گیری در مورد مشاعات باید با رای اکثریت مالکان باشد ولی در مورد تصرف در مشاعات باید با رضایت تمام
مالکان باشد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید