مشاوره حقوقی رایگان - توقیف وسایل منزل از جهت مهریه

سلام من وهمسرم ازسال80ازدواج کردیم و 2سال که باهم مشکل داریم وجدا از هم زندگی میکنیم 3تابچه داریم که حضانت اوناهم بامنه نفقه خانمم ویه بچه روتواین دوسال پرداخت کردم الان یه هفتس که خانمم تحت عنوان استردادجهیزیه تمام وسایلی که من توااین 4 ،5ساله خریدکردم ازقبیل یخچال گازفردار لباسشویی اتومات مبلمان ال ای دی و....که حدودا 40قلم میشه البته بقیش خردوریزه روازطریق اداره ثبت توقیف کرده من رفتم محضرگفتن باید یه لایحه بنویسی اعتراض کنی شمانمیتونین کمکم کنیدضمناهیچ چیزی ندارم که بنامم باشه ممنون ازشما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در لایحه خود بر اساس اسناد از قبیل فاکتورهای خرید و شهادت شهود تعلق و خریداری این موارد توسط خود را اثبات کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید به استناد فاکتور،واریز وجه ،شاهد اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اموال برای شخصی است که فاکتور داشته باشد