مشاوره حقوقی رایگان - توقیف وسایل منزل بجای مهریه

سلام همسر بنده تمام اموالش رو بنام پدرش زده خیلی قبل و حساباشو خالی کرده.میخواد مهریه مو نده.ایا من میتونم وسایل خونه که ارزشش بالای صد میلیون هست رو توقیف کنم . همچنین فیش حج که چند ساله خریده ؟دادگاه میاد میگه بیکارم و چیزی هم ندارم طلاق هم نمی‌دهند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وسایل منزل مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
فیش حق آری امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان توقیف و مزایده فیش حج وجود دارد و در عمل هم رویه قضایی به همین موضوع معتقد و با انجام مکاتبه با بانکی که سپرده حج محکوم علیه در آن قرار دارد، اقدام به توقیف این سپرده می نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ به طور کلی هر مالی که از همسر شما ، ارزش اقتصادی داشته باشد ، در صورت عدم پرداخت مهریه ، قابل توقیف است و شما می توانید از محل فروش آن ، مهریه خود را مطالبه کنید . اما در نظر داشته باشید که اگر آن اموال ، جزء مستثنیات دین محسوب شود ، امکان توقیف آن ها میسور نخواهد بود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وسایل منزل جزو مستثنیات دین است ولی می توانید فیش حج را مطالبه کنید