مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام خسته نباشید
من از یک فروشگاهی موتور دست دوم خریدم یعنی فروشگاه واسطه ای بود بین من و فروشنده
یک بار فروشنده با هماهنگی فروشگاه اومدن و وکالت دادن ولی به علت کرونا بسته بود نشد و گفتن وکالت جدید بگیر
با فروشگاه هماهنگ کردیم دوباره وکالت بگیرن که فروشنده اصلی امروز و فردا میکنه و نمیاد
امروز هم رفتم گفتم که شمارش رو بهم بدین زنگ بزنم گفتن که شمارش گم شده و نداریم خودمونم گفتیم طرف امروز و فردا میکنه نمیاد

حالا من باید چیکار کنم یک سال از خرید موتور میگذره توی این یک سال هیچکس پاسخگو نیست میگن باید بری دادگاه
حالا میخوام بدونم برم دادگاه چه روندی طی میشه چقدر طول میکشه و باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند موتور و فک پلاک درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیازبه گفتگوداردازطریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تنظیم سند وتعویض پلاک مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند و فک پلاک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
از طریق دفاتر قضایی شکایت خود را مطرخ نمایید.