مشاوره حقوقی رایگان - فیش جعلی

سلام وقت بخیر یکی از دوستان صمیمیم گول یک بنده خدایی رو خورد و شروع کرد به فیش جعل کردن و وسیله خریدن الان یکنفر فهمیده تهدیدش میکنه پول بریز وگرنه ادرستو از رو شمارت پیدا میکنم میام در خونتون رفیقمم پول نداره الان بخاد پرداخت کنه به نظرتون از رو شماره میتونه رفیق ما رو پیدا کنه؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام بله از روی شماره ثابت یا همراه قابل استعلام است. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رفیقتون باید پول طرف پس وگرنه به راحتی می‌تونه پیدا کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ایشان مرتکب جرم جعل و استفاده‌ از سند مجعول شده است . مجازات حبس و جزا نقدی خواهد داشت
حتما قبل از شکایت ، رضایت بگیرید