مشاوره حقوقی رایگان - خودروی لیزینگی

با سلام در صورت تصادف کردن با خودرویی که شکایت از کارخانه به دلیل عدم پرداخت اقساط لیزینگ دارد، میتوان از بیمه شخص ثالث و بدنه جهت گرفتن خسارت خودرو یا شخص ثالث استفاده کرد؟
یعنی داشتن شکایت لیزینگ مانعی برای استفاده بیمه نامه خودرو نیست؟
و سوال دوم اینکه آیا استفاده و یا خرید خودرویی که اقساط آن پرداخت نشده و دارای شکایت خودرو ساز است جرم است و شرکت می تواند علیه خریدار اعلام جرم کند؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، 1-بله 2- جرم نیست ولی باید مشکل اقساط معوقه باید یک جوری حل شود . این امور حقوقی است.